Sälj dina lägenheter med hjälp av bostadsväljare

Att sälja bostäder inte alltid det enklaste. Det kan också vara ännu svårare om till exempel lägenheterna inte ännu existerar. För hur ska dina köpare kunna se den potential som du ser? Därför finns numera hjälp i form av bostadsväljare. Det är ett enkelt verktyg som är så mycket mer än de vanliga kartorna eller informationsfoldrarna.

Så kan du få nytta av bostadsväljare

Att använda sig en av en bostadsväljare har sina fördelar. Främst handlar det om att ge kunden tydlig och effektiv information för att underlätta ett eventuellt köp av lägenhet. Bostadsväljaren är en funktionell och smidig funktion som kan möjliggöra en smidigare affär vid nyproduktioner.

  • Bra och tydlig överblick. Detta innebär att kunden först kan få en bra överblick över hela fastigheten. Man kan också välja till så att kunden kan få relevant information om närområdet för att få en förståelse över området och själv bedöma huruvida det är attraktivt eller inte.
  • Interaktivt verktyg. Kunden behöver endast ha tillgång till en dator, smartphone eller surfplatta för att kunna dyka ner på en mer detaljerad nivå efter att ha först fått det större perspektivet. Detta innebär att de fysiskt inte behöver ta sig någonstans. Det kan också handla om en fastighet som ännu inte har byggts.
  • Tydlig information om pris, tillgänglighet, yta osv. Genom att kunden kan gå ner på detaljnivå kan denne på ett enkelt och smidigt sätt få den information som behövs för ett köp. Det kan handla om till exempel hur många rum det är i lägenheten, hur stor yta den är på, om den är ledig eller såld samt det aktuella priset.
  • Möjlighet till att se bilder av interiör och exteriör samt rundvandring. Som om ovanstående inte var nog kan kunden även få tillgång till bilder av interiören och exteriören för att själv kunna se hur lägenheten kan se ut. Dessutom kan en rundvandring i 360 grader erbjudas.
  • Kan hantera många olika projekt samtidigt. Om du har flera fastigheter med många lägenheter är detta inga problem. En bostadsväljare kan hantera tusentals olika lägenheter samtidigt utan några som helst bekymmer.