Bjurfors mäklare är fler än 400 st till antalet

Bjurfors mäklare har varit i farten ända sedan 1965. Det var nämligen då som företaget grundades och sedan dess har det vuxit och kommit att bli den största privatägda mäklarbyrån i vårt avlånga land. I dagsläget jobbar fler än 400 fastighetsmäklare hos denna byrå. Tillsammans ser de till att på daglig basis hjälpa sina kunder med bostadsförsäljningar.

Jämför mäklararvoden innan du anlitar en fastighetsmäklare

Innan du lägger ut din bostad till försäljning på marknaden är det viktigt att du anlitar en duktig fastighetsmäklare. Anledningen till detta är att mäklaren har till uppgift att hjälpa dig och att bevaka dina intressen. Personen ifråga har dessutom den erfarenhet och skicklighet som krävs för att göra bra bostadsaffärer. Det är därför som dessa yrkespersoner i vissa fall kan debitera ett relativt saftigt mäklararvode i procent av köpeskillingen räknat.

Alla fastighetsmäklare är dock inte lika dyra och därför gör du bäst i att jämföra mäklararvoden. Detta bör du naturligtvis göra innan du bestämmer dig för att anlita en viss mäklare. Enklast är att göra detta via en jämförelsesajt som låter dig samla in offerter från flera olika aktörer med bara några enkla knapptryck.

Bjurfors mäklare arbetar för den fjärde största mäklarkedjan

Bjurfors mäklare arbetar för den fjärde största svenska mäklarkedjan. Detta om man utgår ifrån antalet mäklare – företaget har fler än 400 anställda sådana. Dessa utgår från knappt 80-talet kontor. Som vi redan har nämnt är detta dessutom den största privatägda mäklarbyrån i vårt land.

Om du väljer att anlita just denna fastighetsbyrå eller någon helt annan är förstås upp till dig. Du gör dock bäst i att ta hjälp av en fastighetsmäklare istället för att köra solo av den enkla anledningen att det vanligtvis lönar sig att göra detta. Till de främsta anledningarna att ta hjälp av proffs på bostadsaffärer hör att dessa aktörer:

  • kan hjälpa dig att värdera din fastighet och sätta ett lämpligt utgångspris
  • är duktiga på att förhandla med vassa spekulanter
  • har ett relativt objektivt perspektiv att erbjuda vilket kan visa sig vara värdefullt.

Det är denna expertis som låter dem debitera sina mäklararvoden.